Csepregi SE - Gencsapáti KSE bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kategória: 2011. évi Felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzések
Esemény időpontja: 2011.11.20. 11:00 - 13:00
Fotó: 37db
Csepregi SE – Gencsapáti KSE 0-2 (0-1). - Csepreg, 80 néző, vezette: Bereczky Cs.

Születésnapi köszöntővel indult a Megyei III-as rangadó, ugyanis Csenár Zoltán menyasszonya Ágoston Zsófia éppen ezen a napon ünnepelte születésnapját. Ezen a jeles alkalomból az egyesület Szakosztályvezetője Szekér István és a Csepregi Sasok Labdarúgó csapat edzője Sass Dezső születésnapi tortával és egy csokor lufi csodával köszöntötte az ünnepeltet. A csapat eközben a Boldog születésnapot énekelte díszsorfalat állva az ünnepelt hölgynek.

Zsófia kezdőrúgását követően kezdetét vette a mérkőzés. Már az első félidő 6. percében vezettek a vendégek Csepregen. A fiatal jobb hátvéd rosszul kezelte a felé lőtt labdát, a hazai hálóőr rosszul mozdult kifelé, melyet Vida azonnal értékesített. 0:1 Ezt követően a hazaiak sorra dolgozták ki a jobbnál jobb helyzeteiket, melyekből gól mégsem született. A második félidő, hasonló iramban és eredménnyel folyt, azzal a különbséggel, hogy a vendégek 3 méteres lesét a 74. percben a 2. számú aszisztens elfelejtette beinteni. 0:2 Összegzésképpen elmondható, hogy a szép focit Csepreg játszotta, eredménytelenül a meccset viszont Gencsapáti nyerte.

- Gólszerzők: Vida K (6. p.), Máté R (74.p.) Gencsapáti.

A teljesebb változat:

Csepregi SE: Farkas, Ravadich, Csenár, Sárdy, Horváth, Oláh (Tóth), Pócza(Németh), Varga, Sándor, Sarang, Molnár, Edző: Sass Dezső.

Gencsapáti KSE: Káldi, Geröly P., Vida, Papp, Varga, Kondics, Szabó, Máté, Rózsa, Geröly G., Csika, Edző: Kiss József.

Cikk: Vlasich Krisztián
Következő mérkőzések, események
Partnerek, támogatók