Évzáró rendezvény

Kategória: 2011. évi Rendezvények
Esemény időpontja: 2011.12.16. 18:00 - 21:00
Fotó: 16db
December 16-án pénteken este 18 órától tartottuk hagyományos évzáró rendezvényünket a Petőfi Sándor Művelődési- Sportház és Könyvtárban, melyet az idei évben a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesülettel közös szervezésben rendeztünk.

Az évzáró bankettet a 2011-es év legjobb pillanatait felelevenítő képes kisfilmmel vette kezdetét, majd ezt követően egyesületünk labdarúgó szakosztályvezetője Szekér István mondott köszöntőt, összegezte az elmúlt év eseményeit, rendezvényeit, s értékelve az egyesület éves munkáját. Ezt követően a Labdarúgó szakosztály vezető edzője Sass Dezső értékelte az ifjúsági és felnőtt csapat elmúlt fél évének (Június-December) teljesítményét. Majd őt követte Molnár Csaba a serdülő csapat, valamint Major Tamás az utánpótlás csapat értékelésével. Az egyesület labdarúgó szakosztályának egyesületi koordinátora Vlasich Krisztián értékelte az elmúlt fél év (Június-December) eseményeit és kitért az egyesület jövő évi terveire, célkitűzéseire is egyaránt.

Ezt követően sor került azon tagjaink elismerésére, jutalmazására, akik példás és lelkes hozzáállást tanúsítottak egyesületi tevékenységünk során.

2011 év legaktívabb tagjai: Hódosi Ottó és Hollósi Bálint lettek.

A különlegesség a dologban, hogy mindkét egyesület aktív tagjaként - így a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesületben is - ők kapták az idei évben az egyesületi elismerést.

Gratulálunk fiúk! Csak így tovább!

Ezt követően, kerül sor az ízletes vacsora elfogyasztására, melyet kötetlen beszélgetés és vidám együttlét követett.
Évzáró rendezvényÉvzáró rendezvényÉvzáró rendezvényÉvzáró rendezvényÉvzáró rendezvényÉvzáró rendezvényÉvzáró rendezvényÉvzáró rendezvényÉvzáró rendezvényÉvzáró rendezvényÉvzáró rendezvényÉvzáró rendezvényÉvzáró rendezvényÉvzáró rendezvényÉvzáró rendezvényÉvzáró rendezvény
Következő mérkőzések, események
Partnerek, támogatók