Csepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kategória: 2012. évi Ifjúsági bajnoki labdarúgó mérkőzések
Esemény időpontja: 2012.06.17. 15:00 - 17:00
Fotó: 26db
Ők az igazi bajnokok, hisz az utolsó leheletükig küzdöttek!

A hétvégén minden összejött, amit csak egy sportoló, edző vagy éppen egy futball klub álmodhat!

Bajnokot avattunk és vertünk, s méltó gazdára talált a Megyei III. osztály Szombathely Nyugati csoport gólkirályi címe is!

Csepregi SE – Szergény SE 6-1 (2-1). - Csepreg, 100 néző, vezette: Böndicz Cs.

Napsütéses jó idő, pazar szurkolótábor, pörgős ünnepi fellépők, s kiváló foci a hideg sör mellé, ez volt a program, hisz avattuk a Bajnokot!

A Csepregi SE – Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzéssel vette kezdetét a hétvégi futball őrület. A már bajnok Szergény együttesét a már BRONZÉRMES Csepregi Sportegyesület ifjúsági csapata fogadta a Malomkerti gyepszőnyegen. Már a 10. percben egy akció-támadást követően vezetést szerzett a hazai 11, hisz Horváth Bálint bombaként a hálóba préselte a labdát, 1:0. A vendég együttes ekkor még talán véletlen történésnek titulálhatta az eseményeket, hisz láthatóan nem fogta meg a csapatot a hazai előny. Ezt a 31. percben megszerzett Verasztó találata is fémjelezte, 1:1. A félidei lefújás előtt, Baranyai András 45. percben meglőtt parádés találata aztán elgondolkodásra intette az öltözőbe igyekvő bajnokot, 2:1. Az öltözőből kifelé még erősen fogadkozó vendégek, még nem sejthették, hogy itt ma bajnokot fognak keményen „verni”. Hisz öt perc sem telt el a második játékrészből, mikor is a jobb oldalon meginduló Baranyai András egyéni akciója ismét eredményesnek bizonyult, 3:1. Negyed óra hazai és vendég, próbálkozások oda-vissza, melyből a kiváló futballt játszó Csepregi Sasfiókák jöttek ki győztesen, hisz Csonka Csaba a 63. percben történő kiugratását, már a szergényi védők nem tudták megakadályozni, s ahogy azt kell a csatár beverte a bőrt, 4:1. Ez már fele sem tréfa, gondolhatták a vendégek, hisz a mérkőzést látva ez szinte akár felért egy bajnoki ütközettel. De a szép focit játszó hazai 11, csak támadott és támadott és támadott! A folyamatosan hazai kézben tartott mérkőzésen parádés teljesítményt nyújtó Baranyai a harmadik gólját is megszerezte hisz a 73. percben meglőtt szenzációs találatával újból büntette az ekkor már teljesen széteső szergényi csapatot, 5:1. De ekkor még gyenge húsz perc hátravolt a végjátékból, s a hazai csapat folyamatos nyomás alatt tartotta a szergényi kaput. A 85. percben aztán Hollósi megadta a végső döfést a bajnoknak, hisz az akcióból bejátszott labdát a kapuba vágta, 6:1.
Aki kilátogatott nem csalódott, hisz beérett a folyamatos, néha erőn felüli kitartó munka, bajnokot vert az ifjúsági BRONZÉRMET szerző csepregi csapat! Egy fantasztikus, erőn felüli parádés győzelem, biztos alapot adott, s egyben felfokozta a hangulatot az azt követő Bucsu elleni felnőtt mérkőzéséhez.
A hazai szurkolókat pedig büszkeséggel töltötte el a Szergény elleni parádés győzelem az esti bajnoki díjátadó ünnepség fényében!

Csepregi SE – Szergény SE 6:1

- Gólszerző: Horváth B., (10.p.), Baranyai A. 3 (45.p., 50.p., 73.p.), Csonka Cs. (63.p.), Hollósi B. (85.p.) Csepreg, Verasztó (31.p.) Szergény.

Csepregi SE: Tájmel, Sarang, Oláh, Pócza, Markó M. (Baranyai I.), Poór, Baranyai A., Németh N. (Kálmán Cs.), Baráth I. (Hollósi), Csonka (Hódosi), Horváth B. (Taródi), Edző: Sass Dezső.

Szergény SE: Kovács, Foki, Elek, Mező K., Vajda D., Kerekes, Vajda T. (Németh), Molnár (Kolompár), Verasztó, Mező N., Gőcze, Edző: Buzás Imre.

Csepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Szergény SE bajnoki labdarúgó mérkőzés
Következő mérkőzések, események
Partnerek, támogatók