Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!

Kategória: 2012. évi Rendezvények
Esemény időpontja: 2012.12.15. 18:00 - 23:00
Fotó: 70db
2012. december 15-én, szombaton este 18 órától tartottuk hagyományos évzáró rendezvényünket a Bükfürdői Sasfészek Vendéglőben. Az idei rendezvényt az egyesület éves közgyűlése előzte meg, ahol a 2012-es év szakmai és pénzügyi beszámolóját, a 2013-as év eseményeinek, terveinek és költségvetésének az ismertetését, és az egyéb megtárgyalandó témák mellett új vezetőséget választott az egyesület tagsága.

2011. évtől fogva már hagyomány, hogy a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesülettel közös szervezésben kerül megtartásra az év utolsó egyesületi eseménye. Az évzáró banketten az egyesületünk elnöke Török Zoltán mondott köszöntőt, összegezte az elmúlt év eseményeit, egyesületi rendezvényeit, s értékelte az egyesület 2012. évi munkáját. Az elnök kitért az egyesület 2013. évi terveire, célkitűzéseire, s az előttünk álló feladatokra is egyaránt. Ezt követően megköszönte Sass Dezső vezetőedző, Farkas Norbert, Molnár Csaba, Zuppán Attila edzők által elvégzett szakmai munkát, s egyben köszönetet mondott Vlasich Krisztián által vezetett Szebb Holnapért Közhasznú Egyesületnek és Nagy Krisztinának az egész éves segítő munkájukért. Majd a sportolók kiemelkedő teljesítményét és helytállását méltatta.

Ezt követően a 2012. év legjobb pillanatait felelevenítő képes kisfilm vetítése vette kezdetét, mely egy nagy csokorban összegezte az elvégzett egyesületi munkát. A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület elnöke és a Csepregi Sportegyesület egyesületi koordinátorának Vlasich Krisztiánnak évértékelőjét, valamint Sass Dezső vezetőedző beszédét követően támogatónk a TRI-ÁKI Kft által kedvezményesen biztosított ízletes vacsora elfogyasztására került sor, melyet kötetlen beszélgetés és vidám hajnalig tartó bulizás követett.
Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!Évzáró közgyűlés és évzáró bankett!
Következő mérkőzések, események
Partnerek, támogatók