"Rúgd a bőrt" nyári focitábor 5.nap

Kategória: 2012. évi Rendezvények
Esemény időpontja: 2012.08.17. 10:00 - 18:00
Fotó: 14db
Ötödik napja tart az egy hétig tartó ingyenes Rúgd a bőrt nyári focitábor a csepregi Malomkertben, melyet a Csepregi Sportegyesület a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesülettel együttműködve 2012. augusztus 13-19. között már 2. alkalommal rendez meg a nyári szünidő ideje alatt.

Az ötödik nap is igen mozgalmasnak bizonyult, hisz a délelőtti edzéseket követően a jó ízű ebéd elfogyasztása után a nemrég felújított csepregi főtéren található kiváló fagyizóhoz látogattunk el. A barátságos vendégszeretet és a árengedményes fagyi igazán jól esett a délutáni melegben minden résztvevőnek. A fagylaltozás után visszatérve a táborhelyünkre már ismét a labdáé lett a főszerep, hisz az edzés zárta a kellemes nyári napot.

Holnap egy új nap következik, igazi új élményekkel.......

Cikk: Vlasich Krisztián
Rúgd a bőrt nyári focitábor 5.napRúgd a bőrt nyári focitábor 5.napRúgd a bőrt nyári focitábor 5.napRúgd a bőrt nyári focitábor 5.napRúgd a bőrt nyári focitábor 5.napRúgd a bőrt nyári focitábor 5.napRúgd a bőrt nyári focitábor 5.napRúgd a bőrt nyári focitábor 5.napRúgd a bőrt nyári focitábor 5.napRúgd a bőrt nyári focitábor 5.napRúgd a bőrt nyári focitábor 5.napRúgd a bőrt nyári focitábor 5.napRúgd a bőrt nyári focitábor 5.napRúgd a bőrt nyári focitábor 5.nap
Következő mérkőzések, események
Partnerek, támogatók