"Rúgd a bőrt" nyári focitábor 6.nap

Kategória: 2012. évi Rendezvények
Esemény időpontja: 2012.08.18. 10:00 - 18:00
Fotó: 15db
Hatodik napja tart az egy hétig tartó ingyenes Rúgd a bőrt nyári focitábor a csepregi Malomkertben, melyet a Csepregi Sportegyesület a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesülettel együttműködve 2012. augusztus 13-19. között már 2. alkalommal rendez meg a nyári szünidő ideje alatt.

A hatodik nap is igen mozgalmasnak bizonyult, hisz a délelőtti nagy melegben a kiadós edzéseket követően a jó ízű ebéd felfokozta a hangulatot, hisz kisebb versenyt lehetett rendezni a palacsinta királya címért. Az ebéd után a játékoké és ismét a labdáé lett a főszerep.

Holnap egy új nap következik, igazi új élményekkel.......

Cikk: Vlasich Krisztián
Rúgd a bőrt nyári focitábor 6.napRúgd a bőrt nyári focitábor 6.napRúgd a bőrt nyári focitábor 6.napRúgd a bőrt nyári focitábor 6.napRúgd a bőrt nyári focitábor 6.napRúgd a bőrt nyári focitábor 6.napRúgd a bőrt nyári focitábor 6.napRúgd a bőrt nyári focitábor 6.napRúgd a bőrt nyári focitábor 6.napRúgd a bőrt nyári focitábor 6.napRúgd a bőrt nyári focitábor 6.napRúgd a bőrt nyári focitábor 6.napRúgd a bőrt nyári focitábor 6.napRúgd a bőrt nyári focitábor 6.napRúgd a bőrt nyári focitábor 6.nap
Következő mérkőzések, események
Partnerek, támogatók