Együtt készültünk a Karácsonyra!

Kategória: 2013. évi Rendezvények
Esemény időpontja: 2013.12.17. 17:00 - 20:00
Fotó: 45db
"Készüljünk együtt a Karácsonyra" címmel hirdetett kézműves foglalkozást egyesületünk a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesülettel karöltve, 2013. december 17-én, kedden, 17 órára óvodás és általános iskola alsó tagozatos gyermekek számára.

Karácsonyi Ünnepekre való ráhangolódást és meglepetés ajándékkészítést a társ szervező egyesület elnökének Vlasich Krisztiánnak felkérésére, Hotzi Kinga, bőrműves segítségével végezhették a kis gyerkőcök a Dr. Csepregi Horváth János KIKI aulájában. Szüleik, nagyszüleik, testvéreik részére szép és értékes saját kézzel, szívből elkészített meglepetés ajándékok, fenyőfadíszek, karkötők készültek el nagy szorgalommal. A foglalkozás alkalmával a jó hangulat mellett mindannyian számos érdekes fortélyt és kézügyességet leshettünk el a szakembertől, ezzel kreativitásunk és kézügyességünk is tovább fejlődhetett. A gyermekekkel együtt közösen megélt órák alatt a Karácsony közelettével megtapasztalhattuk az „adni jobb, mint kapni” érzést!

Karácsonyi Ünnepekre való ráhangolódás alatt Réka, Barbara és Rebeka az Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület elnökét Vlasich Krisztiánt is befogta a karácsonyi ajándék készítésbe, így az Ő kézügyességét is leteszteltük az este folyamán.

A szülők mellett a Csepregi Sportegyesület edzői is ollót ragadtak, így Koósz Írisz sem menekült meg a feladat elől. Ráadásul egyesületünk elnöke Németh Péter csocsó mérkőzésen is bizonyíthatott.

Míg a gyermekek a Karácsonyra készülődtek, s szorgoskodtak, addig az utánpótlás nevelésben érintett szülők, Németh Péter elnök, Ravadich Zsolt szakosztályvezető, és Zsuppán Attila utánpótlás csapat edzővel közösen értékelték az év eseményeit az utánpótlás nevelés szempontjából. A szülők javaslatait, építő és segítő észrevételeit, kritikáit is megfogadták a klub vezetői, melyet figyelembe vesznek majd a későbbi utánpótlás nevelési munkájuk során.

Ezúton is további kellemes készülődést kívánunk az ünnepekre mindenkinek!
Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!Együtt készültünk a Karácsonyra!
Következő mérkőzések, események
Partnerek, támogatók