Gyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kategória: 2013/2014. évad Felnőtt bajnoki és Magyar Kupa labdarúgó mérkőzései
Esemény időpontja: 2014.04.26. 16:30 - 18:30
Fotó: 32db
Nem engedték győzni a Csepreget!

Gyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE 2-2 (0-2). - Szombathely, 70 néző, vezette: Kovács Zs.

Jól kezdték a mérkőzést a csapatok, hisz mindkét csapat már az első percektől támadólag lépett fel, melyből a Csepreg jött ki jobban. A 25. percben egy 50 méterről megítélt szabadrúgást, Sass Gábor végzett el. A hosszan felívelt labdája a felső kapufáról kivágódott, melyet Molnár Bálint magabiztosan a hálóba vágott, 0:1.

Továbbra is támadásban maradt a Csepreg, előbb Horváth Ferenc remekül ugrott ki a védők közül, akit csak szabálytalanul tudták megállítani a gyöngyöshermániak. A tizenegyes elmaradt, s ráadásul színészkedésért Horváth kapott sárga lapos figyelmeztetést.

A meg nem adott tizenegyes után a hazaiak nagyobb fokozatra kapcsoltak, előbb távoli lövéssekkel próbálkoztak, majd később egy szép akció végén, egy középre belőtt labdánál, tétováztak a csepregi védők, a szemfüles hermáni játékos lecsapott a labdára, s ügyesen piszkálta a labdát a hálóba. Azonban a hazai csapat nem örülhetett a gólnak, mert az asszisztens lest jelzett.

A hazai játékosok az ítéletet „számon kérték” az asszisztensen, mely semmilyen szankcióval nem járt.

A 43. percben egy szép támadás végén, Horváth Ferenc lövése, Bíró kapusról kipattant, mely Ravadich Zsolt elé került, aki remekül tolta el a labdát a védő elöl, aki már csak szabálytalanul tudta Őt megállítani. A tizenhatoson belül történt esetért tizenegyest ítélt a játékvezető. A megítélt büntetőt Horváth Ferenc okosan a hálóba lőtte, 0:2.

Így az első játékrész a Csepregi Sasok kétgólos előnyével zárult.

A félidőben az öltözőbe vonulás felé, sorozatos incidensek és támadások érték a játékvezetői hármast.

A második félidő elején szerette volna eldönteni a mérkőzést a Csepreg, hisz szép akciókkal próbálkozott a vendég együttes, de kihagyta a helyzeteit.

Az 57. percben a játékvezető, Horváth Gábor megmozdulását szabálytalannak ítélte meg Kondor Martinnal szemben a félpályánál. Egy sima faultért, kiosztotta neki a második sárgalapját, s így a piros lapot követően elhagyhatta a játékteret.

A tíz emberre fogyatkozó Csepreggel szemben, a 60. percben, tovább folytatta a játékvezető a ténykedését, hisz egy 25 méternél jogtalanul megítélt szabadrúgást követően, Kondor Martin szépen lőtt középre, melyet Kis Zoltán remekül csúsztatott a kapuba, 1:2.

Ezt követően is támadásban maradt az emberelőnyben játszó gyöngyöshermáni együttes, veszélyeses támadásokat vezetett Pikács hálójára, de a védelem remekül állta a sarat.

A 72. percben egy meccs szituációból, újabb gólt lőtt a hazai csapat, melyet az asszisztens lesnek látott, így a gólt nem adta meg a játékvezető. Ezt követően a hazai játékosok és a nézők lerohanták a 18 éves asszisztenst, de a játékvezető részéről a büntetések elmaradtak, hisz a már sárgákkal rendelkező hazai játékosok megúszták az esetet.

Ezt követően a tíz emberrel játszó csepregi csapat kijött a hazai szorításból, s próbálta megszerezni a harmadik találatát, mely nem sikerült.

A 81. percben Tóth Zsolt szabálytalankodott Varga Zsolttal szemben, melyet a játékvezető lefújt, s a reklamáló játékost a játékvezető kiállította.

A 86. percben a hazaiak lesről indították Kondor Martint, melyet a megfélemlített asszisztens, már nem mert beinteni, de Sass Gábor még így is utolérte a támadót és szabályosan szerelte. A játékvezető tizenegyest ítélt és a jogosan reklamáló két csepregi játékost habozás nélkül kiállította. Kondor Martin belőtte a büntetőt, 2:2.

Hét emberrel sem adta fel a mérkőzést a Csepreg, továbbra is támadásban maradt, s egy remek akciót a 89. percben Dénes Gábor csak szabálytalanul tudott megakadályozni, így a játékvezető felmutatta neki a második sárga lapját, amely pirosat ért.

A 90.percben egy remek támadás végén Oláh Barnabás került nagy helyzetbe, de Bíró kapus remekül hárított. Ezt követően a hazai csapatnak is volt meccslabdája, de ők is elhibázták a végső akciót.

Egy remek, hajtós, küzdelmes mérkőzésen, a jól játszó csapatok helyett, sajnos a játékvezető lépett elő főszereplővé, mellyel nem csak a mérkőzést befolyásolta, hanem hetekre a bajnokságban való mindkét csapat szereplést is.

A 2012. 10.28. óta (18 hónapja) a csepregi csapat felnőtt játékosai nem kaptak piros lapot, most egy mérkőzésen, Kovács Zsolt játékvezető úgy gondolta, hogy a biztonság kedvéért hármat is kioszt.

Gyöngyöshermán – Szentkirály SE - Csepregi SE 2:2 (0:2)

- Gólszerzők: Kis Zoltán (60.p.), Kondor Martin (88.p.) Gyöngyöshermán, Molnár Bálint (25.p.), Horváth Ferenc (44.p.) Csepreg.

Kiállítva: Tóth Zsolt (81.p.), Dénes Gábor (89.p.) Gyöngyöshermán, Horváth Gábor (57.p.), Sass Gábor (87.p.), Kis-Nemes Milán (87.p.), Csepreg.

A teljesebb változat:

Gyönygyöshermán - Szentkirály SE: Bíró I., Szabó A., Horváth B., Horváth T., Szemes Z., Tima L. (Tóth Zs.), Marton Zs. (Serbán M.), Kis Z. (Nagy Z.), Dénes G., Németh Sz., Kondor M., Edző: Rudolics Norbert.

Csepregi SE: Pikács J., Ravadich Zs., Illés G. (Oláh B.), Horváth G., Kis-Nemes Milán, Kis-Nemes Máté, Varga Zs. (Kovács B.), Büki Cs., Molnár B., Horváth F. (Szabó D.), Sass G., Edző: Sass Dezső.
Gyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzésGyöngyöshermán-Szentkirály SE - Csepregi SE bajnoki labdarúgó mérkőzés
Következő mérkőzések, események
Partnerek, támogatók