Csepregi SE - Kőszegi SK ifjúsági bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kategória: 2013/2014. évad Ifjúsági bajnoki labdarúgó mérkőzései
Esemény időpontja: 2014.05.18. 15:00 -05.7. 19:00
Fotó: 3db
Kiválóan küzdött, s végül győzött a Csepreg!

Csepregi SE - Kőszegi SK 2-1 (0-1). - Csepreg, 25 néző, vezette: Sipos Zs.

Az első félidőben végig támadott a Csepreg. Taródi beadását követően a kőszegi védő kézzel vette át a labdát a 16-son belül a büntető viszont elmaradt. Nem úgy a másik oldalon, ahol Péntek Ákos szabálytalankodott a büntető területen belül, így a játékvezető büntetőt ítélt.

Kovács Gábor belőtte a Kőszeg vezető találatát, 1:0.

A félidő hátralévő részében is a Csepreg dominált, de az eredmény a félidő végéig nem változott.

A második félidőben a hazai csapat ott folytatta, ahol abbahagyta az első félidőben. Továbbra is támadásban maradt, s Péntek Ákos labdaszerzése után Taródi Kristófnak adott egy tanári keresztlabdát, amit a csepregi 7-es a halóba vágott, 1:1.

A gólt követően is továbbra is a hazai együttes irányította az eseményeket. Saly Z. passzolt Hollósi Bálintnak a szélen, aki éles szögből adta be a labdát Taródinak ám a labda a hálóban kötött ki.

A találattal megszületett a második, egyben végső győztes hazai találat is.

Megérdemelten gyűjtötte be újabb három pontját a Csepreg!

Csepregi SE - Kőszegi SK 2-1 (0-1).

- Gólszerzők: Taródi K. (51.p.), Hollósi B. (60.p.), Csepreg, Kovács G. (28.p.), Kőszeg.

A teljesebb változat:

Csepregi SE: Taródi Á., Molnár T., Baranyai A., Markó M., Péntek Á., Taródi K., Saly M., Magyar Sz..(Tájmel M.), Saly Z., Németh B., Horváth B. (Hollósi B.), Játékos-Edző: Saly Zoltán.

Kőszegi SK: Molnár G., Kovács G., Kovács P., Táncos D., Gőcze F., Málovics M. (Szántó J.), Seper B., Horváth S., Östör B., Németh G., Giczi T., Edző: -
Csepregi SE - Kőszegi SK ifjúsági bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Kőszegi SK ifjúsági bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Kőszegi SK ifjúsági bajnoki labdarúgó mérkőzés
Következő mérkőzések, események
Partnerek, támogatók