Csepregi SE - Egyházasrádóci SE bajnoki labdarúgó mérkőzés

Kategória: 2015/2016. évad Felnőtt bajnoki és Magyar Kupa labdarúgó mérkőzései
Esemény időpontja: 2015.10.25. 15:00 - 17:00
Fotó: 12db
Csepregi SE - Egyházasrádóci SE 2:2 (1:0) Csepreg, 100 néző, vezette: Szabó II. Z.

Az Egyházasrádóc együttesét fogadták a Sasok vasárnap a Nádasdy úton.

Nagyon rossz talajú pályán kezdték el gyűrni egymást a csapatok a mérkőzés első félidejében, amikor a félidő derekán a 24. percben Baranyai András egy remek átadást követően tizenhat méterről megszerezte a hazaiak vezető találatát, 1:0.

Ezt követően sem csillapodott a küzdelem, de a megérdemelt pihenőig újabb gól már nem született.

A szünetet követően gyorsan jött a rádóci válasz, hisz a 47. percben sikerült egyenlíteni a vendégeknek. Loibenbeck fejese csorgott be a hosszú sarokba, 1:1.

Az egyenlítő gól még inkább jót tett a mérkőzésnek, hisz mindkét csapat összeszedve erejét tovább űzte a labdát remélve, hogy ő szerzi meg előbb a vezető találatot.

A vendég csapat inkább a rögzített szituációból volt veszélyes, míg a Csepreg kontrákra építkezett a támadásai során.

A 64. percben Horváth Patrik növelte a hazai előnyt, hisz szó szerint a kapus és a védők gyűrűjében bevarázsolta a labdát a hálóba. A kiharcolt találattal újból a Csepregi Sasok szereztek vezetést, 2:1.

A szintén hajtós rádóci csapat azonban nem atta fel a küzdelmet, s a második félidő 72. percében egy szabadrúgás után a kapufáról kipattanó labdát Polgár lőtte a hálóba, így a vendég csapat ismét egyenlített, 2:2.

A gólt követően a Csepreg mindent egy lapra feltéve folyamatos támadásokkal, kontrákkal próbálkozott, de a hátralévő idő már kevésnek bizonyult a győzelem megszerzésére, így maradt a 2:2-es végeredmény.

Fordulatos, eseménydús mérkőzésnek lehetettek szemtanúi a nézők, ahol a mérkőzés egészét tekintve, végül igazságos eredmény született.

Csepregi SE – Egyházasrádóci SE 2:2 (1:0)

Gólszerzők: Baranyai A. (24.p.), Horváth P. (64.p.), Csepreg; Loibenbeck R. P. (47.p.), Polgár B. (72.p.) Egyházasrádóc

Teljesebb változat:

Csepregi SE: Pikács J., Illés G., Kis-Nemes Milán, Kis-Nemes Máté, Sass G. (Kovács B.), Kincse B., Horváth P., Molnár B., Varga Zs. (Horváth M.), Baranyai A., Oláh B. (Horváth D.), Edző: Sass Dezső.

Egyházasrádóci SE: Bali B., Németh M. (Vilics B.), Vilics B., Tar K. (Budai T.), Takács D., Krajczár Zs., Kazinczki G., Molnár L., Loibenbeck R. P., Polgár B., Velekei L., Edző: Hegedűs Attila
Csepregi SE - Egyházasrádóci SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Egyházasrádóci SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Egyházasrádóci SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Egyházasrádóci SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Egyházasrádóci SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Egyházasrádóci SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Egyházasrádóci SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Egyházasrádóci SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Egyházasrádóci SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Egyházasrádóci SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Egyházasrádóci SE bajnoki labdarúgó mérkőzésCsepregi SE - Egyházasrádóci SE bajnoki labdarúgó mérkőzés
Következő mérkőzések, események
Partnerek, támogatók