VI. "Rúgd a bőrt" Nyári Focitábor!

Kategória: 2016. évi Rendezvények
Esemény időpontja: 2016.08.01. 08:00 -08.5. 16:00
Fotó: 260db
A Csepregi Sportegyesület a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesülettel karöltve az idei esztendőben is megszervezte egyhetes, nyári focitáborát, mely immáron hatodik alkalommal 2016. augusztus 1 – 5. között várta az 5-16 éves fiúkat, lányokat egyaránt.

A tábornak az idei esztendőben is a Malomkerti Sportlétesítmény adott otthont, melynek fő célkitűzései a labdarúgás és a sport népszerűsítése, valamint az egészséges életmódra nevelés, továbbá a Csepregi Sportegyesület jó hírnevének további öregbítése volt.

Szervező egyesületként gondoskodtunk arról is, hogy a játékos vetélkedők és az edzések mellett a kirándulásra, tartalmas időtöltésre is sor kerüljön.

Míg hétfőn, szerdán és pénteken az edzésé volt a főszerep, addig kedden és csütörtökön az önfeledt kikapcsolódásra fektettük a hangsúlyt.

Kedden a sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe látogattunk el. A 32 főt számláló izgatott gyermeksereg, kedvére kipróbálhatta a fürdő élménymedencéit, csúszdáit. A nap végén kellemesen elfáradtunk, de számos új élménnyel gazdagodva szálltunk le már otthonunkban Csepregen a buszról.

Csütörtökön egy hosszabb útra indultunk, hiszen Felcsútra a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiára látogattunk, ahol az egyedülálló Pancho Aréna megtekintése mellett, Dudás József jóvoltából egy érdekes idegenvezetésben is részük lehetett. Betekintést nyertünk az Akadémia életébe, profizmusába, s láthattuk milyen komoly fegyelem és kemény munka zajlik az intézmény falai között. Természetesen nem maradhatott el az utazás a Vál-Völgyi kisvasúttal sem, mely megkoronázta a csütörtöki napot, hisz csodálatos környezetben utaztunk végig utunk során.

Pénteki napon egy különleges vendég érkezett táborunkba, hiszen Dr. Barityné Házi Ottilia iskolaigazgató asszony kíséretében, Illés Béla egykori válogatott labdarúgó jött el hozzánk és tartott pályafutásáról egy érdekes beszámolót, s azt követően szívesen válaszolt a táborozó gyermekek érdeklődő kérdéseire is. Az egykori Haladás, Kispest-Honvéd és az MTK játékosa szeretettel invitálta a tábor résztvevőit a nevét viselő Illés Akadémiára. Elmondta, hogy örömmel venné, ha két év múlva, a nyolcadik labdarúgótáborban Szombathelyre látogatna majd el a lelkes csapat.

A különleges vendégen kívül egy másik meglepetéssel is kedveskedtünk a táborozó gyermekeknek, hiszen a 13. születésnapját ünneplő Radasics Kevin Alexet, tortával köszöntöttük, melyet Illés Béla, Kocsis Imre Gábor és Vlasich Krisztián egyesületi elnökök közösen adtak át az ünnepeltnek. A tortát a csapat egykettőre elfogyasztotta.

A rengeteg mozgás mellett a szervező egyesületeink gondoskodtak arról is, hogy a gyermekek egészségesen étkezzenek a tábor egész ideje alatt. Az ebédet a Területi Gondozási Központ ebédlőjében fogyaszthatták el, a finom fogásokról pedig a büki Sasfészek vendéglő gondoskodott. A gazdag leves és főétel után természetesen az uzsonna sem maradhatott el, mely minden esetben friss gyümölcs volt.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Körhöcz György, Marton Gergő és Steiner Zsolt edzőknek a szakmai munkát, akik mindig az életkori sajátosságokat figyelembe véve, magas szakmai hozzáértéssel vezették le a mindennapi edzéseket. A kis focisták elsajátíthatták a technikai alapokat, fejleszthették ügyességüket, állóképességüket. A tábor egész ideje alatt az időjárás is kegyes volt hozzánk, ezért is külön figyelmet fordítottunk a megfelelő folyadékpótlásra és az edzések közbeni szünetekre, pihenésre is.

Pénteken délután a focitábor zárásaként került sor az emléklapok átadására és az utolsó, közös uzsonna elfogyasztására. A gyermekek kellemesen elfáradva, de rengeteg új élménnyel gazdagodva vettek búcsút egymástól, és a VI. Rúgd a Bőrt Nyári Focitábortól.

A tábor végül egy utolsó hatalmas „Focitábor!” csapatkiáltással ért végét, melyet végül egy „égi áldás” a hirtelen jött hűsítő zápor zárta, mely igazán hűsítően hatott az egész hetes forróság után.

Az egyhetes, tartalmas tábor a Csepregi Sportegyesület és a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület közös szervezésében a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség utófinanszírozású támogatásával, a Területi Gondozási Központ, valamint a szülők hathatós közreműködésével valósulhatott meg, melynek köszönhetően 32 gyermek táborozhatott önfeledten az idei esztendőben is!

Köszönjük szépen a szülőknek a bizalmat, a gyermeknek pedig a felejthetetlen pillanatokat!

Jövőre újra találkozunk!

Hajrá CSSE! Hajrá Csepregi Sasok!
Következő mérkőzések, események
Partnerek, támogatók