Küzdelmes mérkőzésen maradt alul a Csepreg!

2016. március 15. 08:00
Kategória: Megyei I.o. felnőtt labdarúgó csapat | Szerző: Vlasich Krisztián

Csepregi SE - Kiswire Szentgotthárd VSE 1:3 (0:0) Csepreg, 80 fő vezette: Vass I.

Küzdelmes mérkőzésen maradt alul a Csepreg!

Tapogatózva indult a mérkőzés, hiszen az első félidőben mindkét csapat biztonságra törekedett, s elsősorban a védelem megszervezésére helyzete a hangsúlyt, így kevés helyzet alakult ki az első félidőben, s gól nem is született.

A pihenőt követően a Szentgotthárdi csapatot segítette a szél, így a hazai csapat eléggé beszorult Pikács kapuja elé.

A nagy vendég nyomásnak meg is lett az eredménye, hiszen az 59. percben egy baloldali beadást követően középre gurított labdát, Düh Károly helyezte a kapu jobb sarkába, így megszerezte csapata első találatát, 0:1.

Sajnos a második gólra sem kellett sokáig várni, hiszen egy egyéni hibát követően a jogosan megítélt büntetőt, Bellovics értékesítette a 66. percben.

A két vendég találatot követően sokkal bátrabban szervezte támadójátékát a Csepreg, melynek következtében egy jogosan megítélt tizenegyest harcolt ki a hazai együttes. A büntetőponthoz a labda mögé Keszthelyi Róbert állt, de sajnos a büntetőt a kapu felé bombázta, így maradt az eredményjelzőn a 0:2-es eredmény.

A kihagyott bűntető hamar megbosszulta magát, hiszen egy szép kontratámadás végén a vendég együttes megszerezte a harmadik találatát a 72. percben, hisz Nyári Olivér szép egyéni akcióját követően gurított a hazai kapuba, 0:3.

A 83. percben azonban megjött a Csepreg válasza is, hisz egy remekül elvégzett szabadrúgással szépített a hazai együttes.

Az ellenfél kapujától 25 méterre megítélt jogos szabadrúgást, Sass Gábor végezte el, aki nem kímélte Fábiánt, hisz a kapu bal felső sarkába csavarta a hazaiak szépítő találatát, 1:3.

A mérkőzés 15 perce alatt, volt egy rossz periódusa a Csepregi Sasoknak, amely végképp megpecsételte és el is döntötte a mérkőzés végkimenetelét. Megérdemelten nyert a Szentgotthárdi együttes.

Csepregi SE - Kiswire Szentgotthárd VSE. 1:3 (0:0)

Gólszerzők: Sass G. (83.p.) Csepreg, Düh K. (59.p.), Bellovics G. (66.p.), Nyári O. (72.p.) Szentgotthárd.

Teljesebb változat:

Csepregi SE: Pikács J.(Taródi Á.), Sass G., Varga Zs. (Kovács B.), Molnár B.,  Baranyai A., Horváth M., Varga B., Kis-Nemes M., Keszthelyi R. (Horváth D.), Kis-Nemes M., Polgár B.(Németh B.), Edző: Sass Dezső.

Kiswire Szentgotthárd VSE: Fábián D., Düh K.(Muszka J.), Merkli Sz.(Sütő B.), Kovács G. (Vass R.), Kovács T., Dancsecz T., Bellovics G., Nyári O., Támis Á., Nagy O.(Bugán B.), Kovács P.(Csákvári M.), Edző: Heiter László.

Következő mérkőzések, események
Partnerek, támogatók