Nem bírtak egymással a csapatok a gyepszőnyegen!

2015. szeptember 7. 08:00
Kategória: Megyei I.o. felnőtt labdarúgó csapat | Szerző: Bárány Réka

Schott Lukácskáza SE - Csepreg SE 3-3 (1-1) Lukácsháza 80 fő, vezette: Szabó II. Z.


Nem bírtak egymással a csapatok a gyepszőnyegen!

A hazai csapat kezdete jobban a mérkőzést, ami nem is csoda, hisz a Csepregi együttesből sokan hiányoztak. Vincze Tibor, Horváth Gábor, Kincse Bence, és Horáth Patrik sem tudott a mester rendelkezésére állni a Csepregi Sasok keretéből. A jó lukácsházi kezdésnek meg is lett az eredménye, hisz a mérkőzés 22. percében egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után remekül centereztek középre a hazaiak, amit Szalai Szabolcs félfordulatból szépen lőtt a kapu bal sarkába, 1:0.

A bekapott gól ellenére, ezt követően láthatóan rendezte sorait a Csepreg, melynek következtében a lukácsházi lendület is alábbhagyott. Kiegyenlített lett a játék.

A 40.percben a középpályán elszórt labdát Oláh Barnabás gyűjtötte be, melyet aztán gólra is váltott, hisz egy nagyon szép gólt akasztott a kifutó kapus felett a hálóba, 1:1.

A szünet után nem kellett sokáig várni a következő találatra, hisz egy szép támadást követően újra megszerezte a vezetést a lukácsházi együttes. Tar Máté az 52. percben növelte csapata előnyét, hisz a kimozduló Taródi Ádám felett remek mozdulattal emelt a hálóba, 2:1.

A Csepregi Sasok lelkesedését azonban az újabb találat sem szegte, hisz tovább folytatta menetelését az együttes, s a kiélezett küzdelem így tovább folytatódott.

A 66. percben egy szabálytalanságot követően, úgy negyven méterre a lukácsházi kaputól, pontrúgáshoz jutott Sass Dezső együttese. A pontosan elvégzett szabadrúgást Sass Gábor végezte el, akinek labdájára Kis-Nemes Máté remekül érkezett, s parádés ütemben fejelte a kapuba a labdát, 2:2. Ezzel a briliáns góllal ismételten kiegyenlített a vendég együttes.

A gólt követően szemmel láthatóan minél előbb döntésre akarta vinni a mérkőzést a Csepreg, s sorra rohamozta a hazai kaput. A 85. percben Molnár Bálint oldalról jól elvégzett szabadrúgását nagyon már nem kellett "irányítani" hisz az egy az egyben a kapuba tartott. Kis-Nemes Máté azért biztonság kedvéért résen volt, 2:3. Ezzel a találattal így átvette a mérkőzés folyamán először a vezetést a Csepreg.

Úgy tűnt ez a találat végképp eldönti a mérkőzés kimenetelét és a Csepregi Sasok begyűjtik a győztesnek járó három pontot, azonban a 93. percben egy szabadrúgásból Szalai Szabolcs visszahozta csapatát a mérkőzésbe, s kozmetikázta végül a végeredményt, 3:3.

A Csepregi Sasok a mérkőzés folyamán kétszer is felálltak a padlóról, s keményen végigküzdötték a mérkőzést, de ennek ellenére mégis értékes pontokat hagytak a lukácsházi gyepszőnyegen.

Schott Lukácskáza SE - Csepreg SE 3-3 (1-1)

Gólszerzők: Szalai Sz. (22.p., 92.p.), Tar M. (50.p.), Lukácsháza. Oláh B. (40.p.),  Kis-Nemes M. (66.p., 85.p.) Csepreg.

Teljesebb változat:

Schott Lukácskáza SE: Mihácsi M., Kiss M. Cs., Kovács D., Gugcsó P., Baranyai D., Szabó C. (Horváth B.), Németh R., Szlávich Cs. (Horváth P.), Komálovics M. (Németh Cs.), Tar M., Szalai Sz., Edző: Bezdi István.

Csepregi SE: Taródi Á., Kántor D., Illés G., Horváth D. (Kövesi E.), Horváth M., Kovács B. (Varga Zs.), Kis-Nemes Máté, Kis-Nemes Milán, Sass G., Molnár B., Oláh B., Edző: Sass Dezső.

Következő mérkőzések, események
Partnerek, támogatók