Tíz emberrel is kiharcolta a döntetlent Táplánban a Csepreg!

2015. november 23. 08:00
Kategória: Megyei I.o. felnőtt labdarúgó csapat | Szerző: Bárány Réka

Tápláni KSK - Csepregi SE 1:1 (1:0) Táplánszentkereszt, 70 fő vezette: Horváth P.

Tíz emberrel is kiharcolta a döntetlent Táplánban a Csepreg!

Baranyai szólója ismét segített, hisz Varga átadását követően, Oláh már nem hibázott!

A nagy rivális Tápláni KSK otthonába láztogatott a csepregi együttes az őszi szezon utolsó 15. fordulójában.

Talán az őszies, lassan télbe forduló időnek köszönhetően, olyan komótosan, óvatosan kezdtek a csapatok, láthatóan nem rontottak ész nélkül egymásnak a felek.

Az első félidő elejét ennek ellenére mégis a Csepreg kezdte jobban, hisz számos szép akciót vezetett Sass Dezső együttese a tápláni kapura, de egyik próbálkozásból sem született gól.

25. percében mégis a hazai csapat szerezte meg a vezetést, hisz a csepregi védelem szépen bealudt az akció közepette, hisz a bedobásból középre vágott labdára, Muzsai fordult rá kiválóan, s helyezett a hosszú sarokba közelről, 1:0.

A gólt követően is támadásban maradt a Csepreg, hisz a Sasok rendre kontráztak ugyan, de a 39. percben kezezésért, Horváth Patrikot 2. sárgalapja után kiállította Horváth játékvezető, így elszálltak a Sasok győzelmi esélyei.

A második félidőben is inkább a vendég együttes a Csepreg dominált, még tíz emberrel is, hisz sorra vezette próbálkozásait Gyimesi kapujára a Csepregi Sasok gárdálya.

Az 57. percben Baranyai András szólójával indult az akció a félpályán túli területről. A fiatal tehetséges játékos a tápláni középpályán átverekedve magát, a védőket is kijátszva passzolt a jobb oldalon kiugró Vargának, aki a remekül kapu elé érkező Oláh lábára varázsolta a Sasok egyenlítő találatát, 1:1.

A félidő hátralévő részében is a Sasok domináltak, igaz akadt egy lehetősége a tápláni együttesnek, hisz Rajzinger lövését Pikács remekül hárította.

A remekül védekező, Csepreg kontrákkal próbálkozott, ebből Horváth Marcell több alkalommal volt veszélyes, de csak kapufáig jutott, így a végeredményen már nem sikerült kozmetikázni.

A 39. percben elkövetett fegyelmezetlenség, újra súlyos pontokba került a Csepregnek!

Tápláni KSK - Csepregi SE 1:0 (1:0)

Gólszerzők: Muzsai K. (25.p.) Táplánszentkereszt, Oláh B. (57.p.) Csepreg.

Teljesebb változat:

Tápláni KSK: Gyimesi M. Á., Hujber Cs., Schimmer Z., Kajcsos A. (Virág B.), Németh M., Balázs S. (Hajmási P.), Muzsai K., Rajzinger P., Badics T. (Cserkuti A. G.), Koronczai P., Bordás J., Edző: Török Zsolt.

Csepregi SE: Pikács J., Sass G., Illés G., Varga Zs. (Németh B.), Oláh B., Kovács B. (Németh G.), Baranyai A., Horváth P., Molnár B., Horváth M., Horváth D., Edző: Sass Dezső.

Következő mérkőzések, események
Partnerek, támogatók