Bemutatkozás

A Csepregi Sportegyesület (CSSE) 1924-ben alakult Csepregen, elsősorban a labdarúgást kedvelő és a sportolni vágyó lakosság kezdeményezésére. Egyesületünk fő tevékenysége a labdarúgó bajnokságokban szereplő felnőtt, ifjúsági és serdülő labdarúgó csapataink edzéseinek folyamatos biztosítása és versenyeztetése. Fő tevékenységünk mellett feladatunk a tömegsport jelleggel alakult, a megyei I. osztályban szereplő sakkcsapatunk edzéslehetőségének és versenyeztetésének folyamatos biztosítása, valamint a baráti körként működő, hagyományőrzéssel foglalkozó Íjász klubunk programjainak támogatása és segítése.

Egyesületünk tevékenysége során kiemelten kezeli a hátrányos helyzetű fiatalok, beleértve a kisebbségi és rossz anyagi helyzetű családok gyermekeinek ingyenes sportolási lehetőségének rendszeres biztosítását.

Labdarúgó szakosztályunk felnőtt korosztályunk jelenleg a megyei I. bajnokságban szerepel.
Serdülő korosztályunk
Vas megyei U16 északi bajnokságban szerepel.
Labdarúgó szakosztályunk utánpótlás csapattal is büszkélkedhet, amelynek jelenleg 84 óvodás és általános iskola 1-2. osztályos- tagja van. Céljaink között szerepel szakképzett edzőink közreműködésével, hogy már kisgyermekkorban megszerettessük a labdarúgást, a gyermekek a fejlődés korai időszakában megszerezzék a technikai alapokat, melyeket minél jobban elsajátítva a serdülő, ifjúsági, és felnőtt korosztály játékosaként erősítsék a Csepregi Sportegyesületet.

Egyesületünk 2010 decembere óta Sakk Szakosztállyal is rendelkezik, mely számos helyi és környékbeli fiatalnak nyújt rendszeres sportolási lehetőséget.Sakk szakosztályunk jelenleg a Győr-Moson- Sopron megyei sakkcsapat bajnokság első osztályában szerepel.
Egyesületünk Íjász Szakosztállyal is rendekezik, mely baráti hagyományőrző társaságként kezdte meg működését.  Jelenleg ezen szakosztályunk újjászervezés alatt áll.

Az említett szakosztályi működések mellett egyesületünk rendszeresen részt vesz
és
képviselteti magát környékbeli sportrendezvényeken is, amelyeken egyesületünk szakosztályai ügyességi versenyeket szerveznek, segítőként tevékenykednek. Ilyen rendezvények többek között a Városi Gyermeknap, Holnapért Kupanap, Répcementi Sakkbajnokság, Civil nap, szüreti felvonulás, Mikulás Kupa, Szilveszter Kupa.

Következő mérkőzések, események
Partnerek, támogatók