Győzelem a hétvégén!

2020. március 16. 16:02
Kategória: Megyei I.o. felnőtt labdarúgó csapat

Csepregi SE - Schott Lukácsháza SE

Győzelem a hétvégén!

Vas Megyei I.o. 19. forduló

U-19:

Csepregi SE – Schott Lukácsháza SE: 2-1
Gólszerzők: Sulyok(29’), Nika M.(75’) ill. Tóth D.(88’;öngól)
Kiállítva: Plenár(45’)

Összeállítás: Tóth D., Gábriel, Sulyok, Radasics(77’), Plenár, Nika M., Nagy D., Pereznyák, Fáth, Hutvágner(67’), Udvardi G.(86’)
Cserék: Nagy Z., Szalai E.(86’), Wágner(67’), Sós(77’)

Az U-19 remek játékot bemutatva, megérdemelten tartotta itthon a 3pontot!

 

Felnőtt:

Csepregi SE – Schott Lukácsháza SE: 2-0
Gólszerzők: Steiner C.(4’), Pócza(94’)
Kiállítva: Vörös B.(43’)

Összeállítás: Taródi Á. , Kótai , Steiner M., Tájmel , Nika B.(72’) , Büki Cs., Maráczi(45’), Takács, Pócza, Lukács(93’), Steiner C.(89’)
Cserék: Farkas B., Baranyai A.(45’), Péntek Á., Kovács B.(93’), Baranyai I., Tóth A.(89’), Németh O.(72’)

Összefoglalás: A zárt kapuk mögött megrendezett találkozón már a negyedik percben megszereztük a vezetést, Steiner C. volt eredményes Pócza lyukra passzát követően kicselezve emberét lőtt a hosszúba. A gól után felpörgött a lukácsházi csapat és több veszélyes támadást is vezettek, viszont csak kapufáig jutottak. A mérkőzést kimenetelét nagyban befolyásolta, hogy Vörös B.-ot Szabó I. Zoltán játékvezető második sárgalapját követően kiállította a mérkőzés 45. percében. A szünetet követően egy igazi nyíltsisakos küzdelem vette kezdetét, több veszélyes helyzetet is kialakítottunk, előbb Kótai lőtt kapufát közvetlen közelről majd Büki félpályás emelése is a kapufán csattant. A mérkőzés végén viszont Pócza kerülte meg a félpályára előretolt lukácsházi kapust és passzolt az üresen álló kapuba, ezzel végleg eldöntve a 3pont sorsát. A helyzetek és a mutatott játék alapján megérdemelt győzelmet arattunk.

Következő mérkőzések, események
Partnerek, támogatók