U16-os edzőnkkel, Kótai Józseffel készítettünk interjút

2020. november 6. 13:10

Kótai József interjú, U16

U16-os edzőnkkel, Kótai Józseffel készítettünk interjút

A tavalyi csapathoz képest több új arcot is megfigyelhettünk a pálya széléről, hogy sikerült a beilleszkedésük?

„A közösség rendkívül jó, emiatt is könnyű volt mindenkinek a beilleszkedés. A csapatot két módon sikerült megerősíteni a nyáron. Egyrészről voltak korosztályt váltó játékosaink, akik csatlakoztak a serdülő csapathoz. Továbbá két helyi középiskolás tanulót tudtunk még leigazolni, akik ez által a helyi közösségi életbe is csatlakoztak. „

 

A középmezőnyben állunk, rengeteget fejlődtek az elmúlt időszakban a srácok, a tavasszal harcba szállunk a harmadik helyért?

„Természetesen minél magasabb helyezés a célunk és van is esélyünk elérni a dobogót. Az elmúlt időszakban sokat javult a mutatott játék, amely a bajnoki mérkőzéséken is látszódott. Hasonló módon fogunk készülni jövőre és próbálunk majd hétről hétre fejlődni.”

 

Melyik mérkőzésre emlékszel vissza a legszívesebben és miért?

„Mindegyik mérkőzésre pozitívan tekintek vissza, a vereségek és a győztes meccsekből is lehetett tanulni. Legszívesebben Celldömölk elleni találkozóra gondolok, hiszen ez volt az első győzelmünk, 6 rúgott gól mellet tetszetős támadó futballt játszottunk. Illetve nagyon szorosan követi a Bük elleni mérkőzés, mivel a szomszédvári rangadót sikerült megnyerni kapott gól nélkül.”

 

Milyen volt a részvételi arány az edzéseken?

„Örömteli hír, hogy nagyon magas az edzéslátogatottság, és mindenki folyamatosan járt edzésre. Májusban kezdtük el a mozgást újra, majd júliustól már heti 2-3 alkalommal készültünk. Ebből is látható, hogy kitartó és szorgalmas korosztályról beszélhetünk.”

 

Várható erősítés a télen?

„Az egyesületünk célja, hogy minél több helyi, környékbeli fiatal sportoljon Csepregen. Én abban reménykedem, hogy ez a korosztály is bővülni fog, és új játékosokkal tovább erősödik az utánpótlásunk.”

 

Kérlek összegezd az őszi szezont röviden!

„Az elsődleges célom az volt, hogy egy olyan csapatot alkossunk, ahol mindenki szívesen sportol, és jól érzi magát. Bátran mondhatom, hogy ez teljes mértékben sikerült. Bíztató eredményeink és remek hangulatú edzéseink voltak. Remélem a következő félév is ilyen környezetben fog eltelni, akkor ismét elégedett leszek.”

 

Köszönöm a kérdéseket, Hajrá CSSE !

 

Kótai Józsefet, az U16-osok mesterét kérdeztük!

Következő mérkőzések, események
Partnerek, támogatók