Köszöntő

Kedves Látogató!

Sok szeretettel üdvözlünk a Csepregi Sportegyesület internetes oldalán!

Ha ellátogattál a honlapunkra, valószínűleg valamilyen formában már találkoztál velünk, most lehetőséged nyílik arra, hogy a lehető legtöbb információval gazdagodj.

Azért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy bővebb információval szolgáljunk egyesületünk tevékenységéről, az egyesület keretein belül működő labdarúgó-, sakk- és íjász szakosztályunk a mindennapi működéséről, célkitűzéseiről, programjairól, versenyeken elért eredményeiről a szurkolóink és minden érdeklődő számára.

Honlapunkon megtekintheted az aktuális rendezvényeinket, mérkőzéseken készült fényképeket, videókat, lehetőséged van tagjaink bemutatkozásának megtekintésére, nyomon követheted a labdarúgó szakosztály mérkőzéseinek időpontjait, a megyei bajnokságok jelenlegi állását, valamint támogatóink névsorát.

Amennyiben még nem tartozol sportolóink közé, de kedvet érzel ahhoz, hogy egyesületünkhöz csatlakozz, akár focista, akár sakkozó szeretnél lenni, vagy egyszerűen csak szeretnél megismerkedni az íjászattal testközelből, keress fel minket bátran elérhetőségeink egyikén!

 

Honlapunk böngészéséhez kellemes időtöltést kívánunk és sok szeretettel várunk következő sporteseményünkön!

 

Sportbaráti üdvözlettel: Kocsis Imre Gábor

Csepregi Sportegyesület Elnöke

Következő mérkőzések, események
Partnerek, támogatók